miercuri, 14 octombrie 2015

Publicat la 10/14/2015 12:02:00 p.m. de Anonim

PSD aduce un necunoscut pentru Primărie

Mihai Macaveiu, un nume nou chiar și pentru colegii săi de partid, a intrat în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Mediaș.

Autor: Alex PÎNTEA

Social-democraţii medieșeni vor miza la alegerile locale din iunie anul viitor pe Mihai Macaveiu, de profesie inginer constructor, pentru a câștiga fotoliul de primar. 

Trei candidaţi

Macaveiu are 35 de ani, este căsătorit şi este administratorul unei firme private de consultanţă în construcţii, potrivit conducerii PSD Mediaș. Viitorul candidat a fost desemnat duminică. „Am considerat necesar să facem şi pentru primar, dacă tot am organizat alegerile pentru funcţia de preşedinte. Iniţial, au fost patru candidaturi depuse, dar s-a retras o persoană, astfel că pe buletinul de vot au fost trei persoane. Ordinea a fost: Mihai Macaveiu - un băiat de 35 ani, inginer constructor; am considerat că este exact ce ne lipseşte în oraş, nişte lucrări bine făcute. Pe locul doi s-a clasat Anca Manta, consilier local, iar pe poziţia a treia a fost Miron Neagu, fost consilier local şi judeţean“, a explicat senatorul Viorel Arcaş, preşedintele PSD Mediaş.

Neagu merge independent

Sindicalistul Miron Neagu, clasat pe poziţia a treia, ar putea candida, totuși, ca independent la Primărie, la alegerile locale din iunie 2016. „Sincer să fiu, în afară de faptul că l-am văzut duminică pe candidatul ales la momentul respectiv şi i-am strâns mâna, eu persoana nu o cunosc, în condiţiile în care am 21 de ani de membru ai acestei organizaţii de partid. Bănuiesc că este o achiziţie recentă a partidului sau poate îmi scapă mie experienţa şi vechimea persoanei respective. Personal, eu am trecut prin această etapă firească în care am insistat ca partidul să îşi arate disponibilitatea de a mă folosi. Eu cred că am o valoare, am fost 12 ani consilier local şi judeţean, am o experienţă de 25 de ani de lider sindical. În momentul de faţă, înclin spre o candidatură la Primărie ca şi independent“, a precizat Neagu.
    Trimite prin e-mail