luni, 19 octombrie 2015

Publicat la 10/19/2015 12:13:00 p.m. de Anonim

Lansare de carte Mihai George Corui: “Văd înainte, antrenorule”

Asociația culturală “Mediașul Nostru“ și Casa Gazelor Naturale organizează miercuri, 21 octombrie, de la orele 18.00, lansarea volumului “Văd înainte, antrenorule”, ce va avea loc la Casa Gazelor Naturale, pe Șoseaua Sibiului, nr. 5.

Volumul de debut al medieșeanului Mihai George Corui este o lucrare de povestiri și schițe, realizată în colaborare cu o editură din Cluj-Napoca. Volumul va fi prezentat de Nadia Baciu, manager al editurii ECOUTRANSILVAN, și dr. Remus Șipoș.
“În paginile cărții scrise de Mihai George Corui vă așteaptă o lectură placută și ușor meditativă, cu valențe filosofale, dezvăluind intensitatea și profunzimile unor trăiri conturate în liniile unei realități apropiate tuturor categoriilor de cititori”, scrie Mihaela Rascu, în prefața volumului.
Mihai George Corui s-a născut la Mediaș, la 23 aprilie 1969. A terminat Liceul de matematică-fizică „Axente Sever“ din localitate, a absolvit Facultatea de Construcții de Mașini din cadrul Universității Tehnice Cluj-Napoca în 1996, iar din 2003 este inginer mecanic la Serviciul Mecano-Energetic din cadrul S.N.G.N Romgaz S.A., Sucursala Târgu Mureș. Practică baschetul încă de la 6 ani, primii pași fiind făcuși sub ăndrumarea profesorului emerit Octavian Șerban de la CSȘ Mediaș.
“Component al echipei naționale a României la toate nivelurile de vârstă, am peste 100 de meciuri jucate la naționala de seniori a României. După încheierea carierei de jucător de baschet profesionist, am devenit antrenor al echipelor de divizie A din Târgu Mureș, Mediaș, Timișoara. Am fost desemnat antrenor secund al Naționalei de Baschet Seniori a României, activez peste doi ani la cârma acesteia, în campania de calificare la Campionatul European din anul 2008, ce s-a ținut în Franța. Actualmente, am demisionat din toate funcțiile posibile, am deschis și dețin un club privat de baschet de copii, pe nume TOGETHER Baschet Club, în Târgu Mureș. Aici îndrum pașii celor aproximativ 50 de copii din cadrul grupelor Blue Angels” , spune Mihai George Corui. (M.H.)
    Trimite prin e-mail