marți, 6 octombrie 2015

Publicat la 10/06/2015 06:59:00 p.m. de Redacţie

Hornbach aduce peste 4.000 de peşti din 150 de specii în noul magazin din Sibiu


Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, va aduce în noul magazin din Sibiu, ce urmează a fi inaugurat în această lună, peste 4.000 de peşti din 150 de specii. În plus, noua locaţie va fi amenajată cu peste 30 de acvarii ce însumează peste 18.000 de litri de apă şi oferă clienţilor nu doar o varietate de peşti, ci şi de plante sau accesorii. 

„Ne-am dorit să oferim şi sibienilor iubitori de animale aceeaşi experienţă din toate magazinele Hornbach şi, astfel, am amenajat o zonă specială de Acvaristică şi ZOO pe o suprafaţă de 530 metri pătraţi. De altfel, magazinele noastre sunt singurele din segmentul pe care activăm, cel de bricolaj, ce oferă o gamă variată de astfel de produse, având standarde ridicate în acest sens”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.
Potrivit afirmaţiilor sale, zona de Acvaristică este amenajată cu peste 30 de acvarii care însumează peste 18.000 de litri de apă şi în care, permanent, se vor afla peste 4.000 de peşti. Parte a 150 de specii diferite, aceştia sunt ideali atât pentru acvarii mici, cât şi pentru acvarii de mari dimensiuni. Astfel, clienţii Hornbach vor putea cumpăra de la peşti de dimensiuni foarte mici, de 1,5 – 2 cm, cum sunt cei din specia Paracheirodon Innesi Neon, până la peşti foarte mari, de 22 cm, precum cei aparţinând speciei Koi din Japonia. Mai mult decât atât, în zona de Acvaristică din noul magazin din Sibiu pot fi găsite şi broscuţe, raci sau melci.
În afară de acestea, în magazin clienţii pasionaţi de acvaristică pot găsi şi acvarii pentru plante şi animale acvatice de dimensiuni diverse, care pornesc de la 12 litri şi pot ajunge până la 240 litri. Mai mult chiar, aceştia au posibilitatea de a comanda şi acvarii pe dimensiuni speciale, perfect adaptate nevoilor lor. 
Sortimentul magazinului Hornbach din Sibiu pe segmentul de Acvaristică este completat şi de peste 300 de produse de hrană şi medicamente pentru peşti, mai mult de 200 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, cât şi de accesorii şi decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative, obiecte de fundal şi decorative. 
În total, clienţii vor putea alege din 1.500 de produse aflate pe stoc în zona de acvaristică şi alte câteva zeci disponibile prin comandă specială.
Zona de acvaristică este completată de o zonă specială ZOO. Aceasta oferă un număr mare şi variat de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare. Fie că vorbim de hrană pentru animale, cuşti pentru diverse specii, accesorii sau jucării, zona special amenajată este locul ideal pentru iubitorii de animale. 
Zona de acvaristică şi cea de ZOO a magazinului Hornbach din Sibiu face parte din suprafaţa de 2.700 mp alocaţi spaţiului de grădină, în timp ce întregul magazin va avea o suprafaţă totală de cca. 12.000 de metri pătraţi. 

Despre Hornbach România

HORNBACH este o companie multinaţională, de familie, care a înregistrat în exercițiul financiar 2014/2015 (data bilanțului: 28 februarie) o cifră de afaceri (netă) de peste 3,5 miliarde de Euro, în creștere cu 6% comparativ cu perioada anetrioară. 
Fondată în anul 1877, HORNBACH este singura companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care se poate mândri cu o istorie de 5 generații. În acest moment, concernul deține 150 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit, în nouă țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România), dintre care 5 în România (Bucureşti  Berceni, Bucureşti Militari, Bucureşti Baloteşti, Braşov, Timişoara).  
Conceptul comercial și gama de produse sunt orientate în întregime către sprijinirea proiectele clienților. HORNBACH garantează acestora prețuri mereu mici, fiind lider de piață pe acest segment. În plus, calitatea excelentă a consultanţei şi a serviciilor oferite au fost confirmate de nenumărate studii și teste independente. 
Prin pionierat, ca de exemplu deschiderea primului magazin mixt de materiale de construcție și articole de grădinărit (1968), a primului megastore (1980) și a primului magazin de materiale de construcții cu conceptul drive-in (2003), HORNBACH își dovedește în permanență forța inovatoare. De decenii, HORNBACH este considerat un angajator de top, în acest moment având 16.500 de angajați care contribuie la succesul companiei, dintre aceștia peste 650 activând  în România.
    Trimite prin e-mail