sâmbătă, 22 august 2015

Publicat la 8/22/2015 11:59:00 a.m. de Redacţie

Baschetbaliștii Gazului încep pregătirea luni


Echipa cu care Gaz Metan Mediaș va aborda sezonul competiţional 2015-2016 de baschet masculin începe să prindă contur. Săptămâna aceasta s-a ajuns la un acord de principiu cu opt jucători care au semnat sau vor semna un contract cu gruparea de pe Târnava Mare.

Jucătorii care vor îmbrăca tricoul alb-negru sunt Gediminas Navickas, Aliaksandr Pustahvar, Vaidotas Peciukas, Nikola Siladji, Niksa Nikolic, Mihai Gavrilă, Horia Cristean şi Vladislav Solopa. Cu excepţia lui Peciukas, toţi ceilalţi au evoluat şi sezonul trecut la Mediaş. De asemenea, în zilele următoare se va încerca aducerea încă unui pivot, probabil sârb, dar şi a încă doi sau trei jucători români. Conducerea tehnică a alb-negrilor va fi asigurată de Ovidiu Teleabă în calitate de antrenor principal, respectiv Mihai Popa - antrenor asistent.
Reunirea lotului este programată luni dimineaţa, la Stadionul Gaz Metan. În prima săptămână se va pune accent exclusiv pe pregătirea fizică a jucătorilor, iar ulterior vor începe şi antrenamentele în Sala Sporturilor. (A.P.)
    Trimite prin e-mail