joi, 30 iulie 2015

Publicat la 7/30/2015 11:00:00 a.m. de Anonim

Baschet: S-a tras ţintarul. Mediașul n-are nici echipă, nici antrenor şi nici buget


Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș şi-a aflat adversarii din Cupa României, respectiv primele etape din ediţia 2015-2016 a Ligii Naţionale de Baschet. Alb-negrii nu au transferat deocamdată niciun jucător, conducerea tehnică nu este nici ea confirmată şi nu există buget aprobat pentru viitorul sezon competiţional.



La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc la sediul Federaţiei Române de Baschet tragerea la sorți a meciurilor contând pentru primul tur al Cupei României, respectiv stabilirea calendarului competițional pentru sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Astfel, în Cupa României, gruparea de pe Târnava Mare va întâlni CSM Oradea în dublă manşă, în a doua jumătate a lunii septembrie. În campionat, alb-negrii vor întâlni în prima etapă, în deplasare, Baschet Club Mureş, iar în etapa a doua, U BT Cluj-Napoca. Următorii adversarii vor fi Energia Târgu-Jiu şi Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti.
Dacă programul a fost stabilit, Gaz Metan nu are deocamdată nici echipă, nici antrenor şi nici buget. Până în prezent nu a fost legitimat niciun jucător, iar conducerea tehnică nu are contracte semnate. Mai mult, conform unor surse neoficiale, la această oră nu există un buget aprobat pentru secţia de baschet. (A.P.)
    Trimite prin e-mail