joi, 30 iulie 2015

Publicat la 7/30/2015 09:00:00 a.m. de Anonim

Absolvenţi cu acte-n regulă


Absolvenţii medieşeni ai Universităţii „Alma Mater” au încheiat şcoala cu brio.


Autor: Alex PÎNTEA

S-au risipit şi ultimele emoţii pentru studenţii specializării Economia Comerţului, Turismului, Serviciilor şi Managementul Calităţii ai Universităţii „Alma Mater” Sibiu. 

Lecţii de viaţă

Toţi cei 45 de absolvenţi au promovat ultimul lor examen din viaţa de student cu medii mari, care a confirmat o dată în plus faptul că promoţia 2015 a fost una foarte bună. „Am petrecut momente specifice studenţiei într-un colectiv extraordinar şi, chiar dacă în toamnă nu ne vom regăsi pe băncile facultăţii, aşa cum ne-am obişnuit în ultimii trei ani, ştiu că vom fi cu sufletul acolo în continuare. Le mulţumesc profesorilor noştri, care ne-au îndrumat paşii cu mult devotament şi profesionalism, nu numai pentru că ne-au asigurat accesul la o bună pregătire de specialitate, ci şi pentru faptul că, dincolo de noţiunile tehnice specifice, ne-au dăruit adevărate lecţii de viaţă, de care sunt convinsă că ne vom aminti întotdeauna cu respect şi drag”, a mărturisit Elena Ion, şefa de promoţie.

Promovabilitate 100%

Performanţa este un motiv de mândrie pentru absolvenţii medieşeni, dar şi pentru conducerea Universităţii „Alma Mater” din Sibiu. „Faptul că toţi cei înscrişi la licenţă au promovat-o nu poate decât să ne bucure. Pe parcursul celor trei ani de facultate, am primit mesaje că studenţii medieşeni sunt mai conştincioşi. Înseamnă multă muncă, învăţătură şi iar muncă”, este de părere profesorul Viorel Pasc, director în cadrul Universităţii „Alma Mater”.

Continuă înscrierile

Universitatea „Alma Mater” continuă înscrierile pentru anul universitar 2015-2016. La cele patru specializări acreditate sunt oferite 270 de locuri, din care 14 fără taxă. Viitorii studenţi au la dispoziţie 75 de locuri, dintre care 4 fără taxă, la specializarea Management, tot atâtea la Economia Comerţului, Turismului, Serviciilor şi Managementul Calităţii şi câte 60 de locuri (3 fără taxă) la specializările Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, respectiv Administraţie Publică. Studiile durează trei ani, iar învăţământul este unul de tip modular modern, prin care se asigură condiţii de studiu inclusiv celor încadraţi în muncă. Medieşenii şi locuitorii din zona de nord a judeţului Sibiu se pot informa şi înscrie la centrul local situat pe str. Metanului nr. 1, la Școala Naţională de Gaz.
    Trimite prin e-mail