joi, 18 iunie 2015

Publicat la 6/18/2015 06:07:00 p.m. de Redacţie

Medieşenii au donat 2% pentru SMURD

Campania organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu a avut succes.



Autor: Alex PÎNTEA

Medieşenii au răspuns pozitiv campaniei organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu. 234 persoane din municipiul de pe Târnava Mare au redirecţionat două procente din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD, iar la nivelul judeţului Sibiu au fost completate aproximativ 1.600 de formulare.

Mai multe formulare

Campania derulată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu s-a bucurat de succes. Astfel, au fost colectate aproximativ 1.600 de formulare, o cifră în creştere faţă de anul anterior, prin intermediul cărora va fi redirecţionat 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Căpitan Dumitru Croitoru» al judeţului Sibiu a încheiat campania 2015 privind informarea cetăţenilor judeţului cu privire la posibilitatea direcţionării a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia pentru SMURD, în vederea susținerii proiectelor de dezvoltare a activității de intervenție SMURD. Prin acțiunile desfășurate de către paramedicii SMURD, pompierii militari şi studenţii voluntari în punctele de informare amplasate în centrele comerciale din Sibiu, Mediaş, Agnita și Miercurea Sibiului au fost colectate un număr de circa 1.600 de formulare. Dintre acestea, 234 au fost în municipiul Mediaş”, a precizat locotenentul Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Intervenţii prompte

Toate fondurile direcţionate de către contribuabili către Fundaţia pentru SMURD vor contribui la menţinerea şi dezvoltarea activităţii acestui serviciu. „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă «Căpitan Dumitru Croitoru» al judeţului Sibiu  mulţumește tuturor cetățenilor care au ales să direcţioneze 2% din impozitul pe anul 2014 către SMURD. Sumele astfel colectate vor contribui la menţinerea şi dezvoltarea activității serviciului nostru. Singura modalitate prin care vă putem răsplăti este aceea de a continua să intervenim prompt şi eficient de fiecare dată când suntem solicitaţi“, promite Săbău.
    Trimite prin e-mail