sâmbătă, 9 mai 2015

Publicat la 5/09/2015 11:23:00 a.m. de Redacţie

Succesul se învață la IMM ReStart Sibiu! Tot ce trebuie să știi despre cel mai important eveniment dedicat antreprenorilor

Informații de actualitate din zona fiscală, financiară și legislativă, precum și soluții de afaceri și diminuare a riscurilor le vor fi prezentate antreprenorilor din județul Sibiu, săptămâna viitoare, în cadrul evenimentului „IMM ReStart - Descoperă-ți potențialul“. Totodată, IMM ReStart le oferă participanților ocazia de a beneficia de consultanță specializată personalizată și gratuită în cadrul sesiunilor de întâlniri private.


Autor: Aurelian LUNGU

Experți și reprezentanți din top managementul unora dintre cele mai importante companii din țară vor vorbi la Hotel Hilton din Sibiu, marți, 12 mai, de la 8.30. Evenimentul IMM ReStart, dedicat antreprenorilor și managerilor în căutare de resurse, soluții și informații pentru dezvoltarea afacerii, este organizat de Doingbusiness.ro.

Teme de actualitate

Majoritatea subiectelor abordate au aplicabilitate generală, fiind utile și companiilor mari și foarte mari, potrivit organizatorilor. Temele abordate la conferință sunt de actualitate și aduc în prim plan noutăți din domeniul reglementarilor fiscale și legislative (EY Romania), principalele riscuri pentru afaceri, soluții de asigurare și management al riscului (Allianz-Țiriac Asigurări). Pentru o perspectivă de business completă, conferința oferă și dezbateri cu privire la oportunitățile de dezvoltare personală. Astfel, specialiști ai EY Romania și Equatorial vor discuta despre motivarea personalului, performanța angajaților și psihologia vânzărilor. 

Atelier pe teme de tehnologie

Deoarece tehnologia este astăzi unul dintre cei mai importanți factori care pot influența dezvoltarea unei companii, conferința organizează și o sesiune de workshop care aduce în prim plan cele mai noi instrumente și soluții tehnologice. Astfel, se va discuta despre mobilitate și resurse de date (TNT Computers, partener Microsoft), optimizarea costurilor prin soluții fixe și mobile (Telekom), dar și despre direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicare și portalurile de business (Kompass Romania). 


Unu la unu

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014, întâlnirile private gratuite cu vorbitorii conferinței sunt disponibile pentru participanți și ediția aceasta. Ele pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=sibiu.

Înscrieri online

Dumitru ION
Participarea la IMM ReStart este gratuită și se face pe bază de înscriere prealabilă. „Caravana IMM ReStart revine la Sibiu cu același format interactiv, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanță specializată, resurse și instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală și întâlniri private cu specialiști din companii de renume. Peste 1.200 de antreprenori din întreaga țară au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesând resursele complexe și variate pe care le-am pus la dispoziția lor împreună cu partenerii noștri. În 2015, caravana «IMM ReStart» a debutat la Brașov și a continuat la Arad, Sibiul fiind a treia oprire de anul acesta, urmând să ajungă până la sfârșitul anului în cele mai importante centre de afaceri din țară, adresând micilor întreprinzători provocarea de a-și descoperi potențialul“, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.  

Moderat de Radu Soviani

Evenimentul de la Sibiu va fi moderat de Radu Soviani și este organizat în parteneriat cu: Telekom România (Partener Principal), Allianz-Țiriac Asigurări, EY România, Kompass România, Microsoft România, TNT Computers, Coface, REI Finance Advisors, Equatorial (parteneri) și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu (organizație suport). Monitorul de Mediaș este partener media. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Pitești (28 mai), Iași (9 iunie), Târgu Mureș (17 septembrie), Galați/Brăila (15 octombrie) și Oradea (19 noiembrie). 


Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce oferă utilizatorilor informații despre oportunitățile din economia românească, precum și prezentarea principalelor companii active în fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicațiile Romanian Business Digest și Major Companies în Romania în variante print și online incluse în portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agenție de evenimente, IBP Events (atât evenimente proprii, cât și pentru clienți), servicii de comunicare și direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piață etc). Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart (2014), Economia Azi - Opțiuni și oportunități pentru IMM-uri (2013), Realitatea în Afaceri - Drumul către performanță (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit și Emerging Europe Investment Summit (2010).
    Trimite prin e-mail