vineri, 1 mai 2015

Publicat la 5/01/2015 07:30:00 a.m. de Redacţie

Prima ediţie: Cupa „Sparta DCN eu“ la fotbal


Municipiul Mediaş va găzdui, în perioada 1-2 mai, Cupa „Sparta DCN eu“ la fotbal. Competiţia se adresează juniorilor cu vârsta de 15 ani şi se bucură de participarea echipelor ASA Târgu-Mureş, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu-Jiu, CSM Râmnicu-Vâlcea, Gaz Metan Mediaș şi Sparta Mediaş.

Cupa „Sparta DCN eu“ se află la prima ediţie în municipiul de pe Târnava Mare şi va reuni la start echipe de juniori ale unor cluburi cu tradiţie din România.
Partidele se vor desfăşura pe terenul Sparta Mediaş, în zilele de vineri şi sâmbătă. „Este un turneu - spun eu - destul de puternic la vârsta de 15 ani. Participă echipele ASA Târgu-Mureş, Universitatea Cluj, Pandurii Târgu-Jiu, CSM Râmnicu-Vâlcea, Gaz Metan şi echipa noastră. Datorită d-lui Doru Vlaşin, această echipă, Sparta Mediaş, sper să continue cât mai bine cu aceşti copii şi vrem să vină cât mai mulţi la fotbal, pentru că avem nevoie. Nu doar noi, sportul românesc şi în special fotbalul. Va fi o competiţie a prieteniei, cu fotbal pur, şi sperăm să vină cât mai mulţi spectatori să asiste la jocuri,” a precizat Flavius Boroncoi, șeful centrului de copii de la Sparta Mediaş. (A.P.)
    Trimite prin e-mail