joi, 16 aprilie 2015

Publicat la 4/16/2015 10:03:00 a.m. de Anonim

Surprinşi în flagrant în timp ce încercau să fure motorină

Doi tineri au ajuns pe mâna Poliției și urmează să fie arestați preventiv, după ce azi-noapte au încercat să fure motorină din rezervorul unui camion parcat pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Mediaș.

La miezul nopții, proprietarul camionului i-a observat pe cei doi tineri certați cu legea și a sunat imediat la Poliţie. Până la sosirea unui echipaj de la ordine publică, medieșeanul a avut grijă ca hoții ghinioniști să nu părăsească locul faptei. "Poliția municipiului Mediaş a fost sesizată în noaptea de 15 aprilie a.c., în jurul orei 0000, cu privire la faptul că două persoane suspecte au fost observate în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervorul unui autotractor. La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din sistemul de ordine şi siguranţă publică al municipiului Mediaş, aspectele sesizate fiind confirmate de poliţişti. În fapt, proprietarul autotractorului a observat două persoane în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul vehiculului său. Cei doi suspecţi, reţinuţi la faţa locului de către reclamant, au fost identificaţi, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, anterior acestei fapte, cei doi au încercat să sustragă combustibil şi din rezervorul unui alt autovehicul", informează subcomisarul Luciana Balteș, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.
Asupra celor doi suspecţi, unul din Mediaș și unul din Slimnic, ambii în vârstă de 22 de ani, au fost găsite un furtun şi două recipiente albe, din plastic, în care se afla motorină.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş continuă cercetările. Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi astăzi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. (A.L.)
    Trimite prin e-mail