miercuri, 15 aprilie 2015

Publicat la 4/15/2015 12:13:00 p.m. de Anonim

Elevă de excepție din Mediaș, premiată de E.ON Energie România la împlinirea a zece ani de activitate pe piața locală


O elevă din municipiul Mediaş a fost premiată pentru rezultate de excepţie obţinute la învăţătură. Ioana Şerban învaţă în clasa a VIII-a la Şcoala Gimnazială nr. 4 şi a fost singura din municipiul de pe Târnava Mare inclusă printre cei zece elevi din judeţul Sibiu premiaţi de către E.ON România.

Proiectul s-a adresat elevilor de elită din clasa a VIII-a care au fost selectaţi pentru a intra în competiţie de către inspectoratele școlare judeţene pe baza unor criterii de departajare, între care se numără cel de a fi avut media 10 la toate materiile de studiu în primii trei ani de gimnaziu.
Printre oficialitățile care au participat, joia trecută, la festivitatea de premiere a celor zece elevi excepţionali din judeţul Sibiu, găzduită de Biblioteca Județeană ASTRA, s-au numărat inspectorul școlar general adjunct Christine Manta Klemens, prefectul Ovidiu Sitterli și primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor.
Evenimentul a fost organizat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al judeţului Sibiu, de către compania E.ON Energie România, pentru a marca cei 10 ani de prezenţă pe piaţa de energie locală. "Sunt copii excepţionali. În ultimii trei ani, au avut doar medii de 10 şi rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, fiind totodată implicaţi şi în acţiuni extraşcolare dedicate comunităţii locale. Prefectul judeţului Sibiu a avut onoarea de a-i premia pe trei dintre elevi. Ovidiu Sitterli i-a felicitat pe toţi tinerii de nota 10 şi le-a urat mult succes în continuare", se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului județului Sibiu.
Premiile oferite de E.ON Energie România au constat în câte un laptop performant şi o diplomă de excelenţă. (A.P.)
    Trimite prin e-mail