joi, 9 aprilie 2015

Publicat la 4/09/2015 02:19:00 p.m. de Anonim

Demonstratie Karate Scoala altfel (P)



În cadrul activităților desfășurate în această săptămână la Salina Turda cu ocazia programului național "Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun", marți, 7 aprilie, 15 membri ai Karate Club Turda au realizat o demonstrație de karate în amfiteatrul minei Rudolf.


Micutii karateka au prezentat exercitii de aparare si atac, tehnici care le dezvolta abilitatile fizice si mentale  prin care ei devin mai puternici, mai stapini pe ei. Prezentarea tehnicilor de baza, urmata de aplicarea lor intr-o situatie reala, fetite de 7 ani intrind fara frica in lupta cu cei mai mari, adolescente aparandu-se de o eventuala agresiune, baieti ce-si controleaza reactiile si calmul, intr-o locatie de vis , inconjurati de gazde deosebite si spectatorii aflati, in acel moment, in vizita la Salina Turda.
 Prin aceasta scurta demonstratie  “Karate Club Turda” a scos in evidenta puterea si frumusetea acestui sport.
Au fost prezenti vicecampioni europeni si mondiali, precum si campioni nationali, antrenati de  sensei Sever Cucu  si Tudor Coroi.
Pentru cei interesati de practicarea acestui sport , mai multe detalii pot fi accesate pe site-ul clubului, www.karateturda.ro sau facebook https://www.facebook.com/KarateClubTurda 
Sanatatea copiilor nostrii si viitorul lor ca oameni maturi se construieste acum! Lasati copiii sa faca sport!
Salina Turda multumeste “Karate Club Turda” pentru aceasta demonstratie.
    Trimite prin e-mail