joi, 12 februarie 2015

Publicat la 2/12/2015 01:07:00 p.m. de Anonim

Unde mergem? (12-18 februarie)

Recomandările Monitorului de Mediaş pentru petrecerea timpului liber.


Baschet

Duminică 15 februarie – Sala Transilvania, ora 18: CSU Atlassib Sibiu – Steaua CSM Eximbank, în cadrul etapei a 19-a a Ligii Naţionale de baschet masculin (DigiSport - LIVE)

Valentine’s Day, la Sun Club 

Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş cheamă îndrăgostiţii din oraş, dar şi pe cei aflaţi în căutarea perechii potrivite, la Ştrandul Municipal. Vineri 13 februarie, de la ora 20, ne propune evenimentul „Căsătoreşte-te pentru o zi!“, iar de la ora 22,30 - petrecerea tematică. Ca de obicei vor fi concursuri şi provocări, dar şi o tombolă cu premii. 

Concert „Maxim“

Sâmbătă 14 februarie, la Bistroteca Baum din Dumbrăveni avem întâlnire cu trupa MAXIM. Va fi un concert de Valentine’s Day, în cadrul căruia va fi lansat şi un nou single. Rezervări la telefon 0758-668.645



Arhitectură tradiţională

Muzeul Municipal Mediaş (str. Mihai Viteazu nr. 46) ne îmbie cu expoziţia temporară „Valori ale arhitecturii tradiţionale din centrul Transilvaniei (jud. Alba), care urmăreşte secvenţial transformările şi modul de evoluţie al construcţiilor din cadrul gospodăriei ţărăneşti autentice, dintr-o perioadă de timp cuprinsă de la începutul secolului al XIX-lea şi până în prima jumătate a secolului al XX-lea.
    Trimite prin e-mail