miercuri, 11 februarie 2015

Publicat la 2/11/2015 04:18:00 p.m. de Redacţie

Remember: „Papagaliţa şi curcanul“


În acest an se împlinesc trei decenii de la premiera piesei de teatru „Papagaliţa şi curcanul“, de Robert Thomas, pusă în scenă de trupa de teatru a Casei de Cultură a Sindicatelor din Mediaş. 

remiera a avut loc în toamna anului 1985 şi comedia a avut succes la public, fiind jucată de 16 ori până în vara anului următor. Actorii medieşeni au jucat piesa şi pe scena Teatrului Naţional din Târgu Mureş, dar şi la Târnăveni şi Blaj, fiind reluată pentru câteva reprezentaţii şi în anul 1993.
Echipa spectacolului „Papagaliţa şi curcanul“ de Robert Thomas i-a avut în distribuţie pe: Horaţiu Apan (Alice Postic), Romeo Oreian (Heri Grandin), Reinhold Henning şi Traian Şchiopu (dl. Rocher), Sanda Briciu (Clara Rocher), Elena Oprean (Susanne Brisard), Elena Călin Ban (Virginie Renoir), Dan Marinescu (Robert de Charance), Robert Knall şi Zoltan Vas (Maxim), Liliana Vas (d-na Tachard) şi Wilhelm Graef (dl. Prague). Regia artistică a fost semnată de Horaţiu Apan, regia tehnică, de Romeo Oreian, scenografie, de Dan Marinescu, sufleur a fost Liliana Beju, de lumini s-a ocupat Gheorghe Banu, iar de sonorizare - Wilhelm Graef. (M.H.)
    Trimite prin e-mail