joi, 5 februarie 2015

Publicat la 2/05/2015 02:00:00 p.m. de Anonim

Bilanţ pozitiv în amicale


Gaz Metan Mediaş are două victorii şi două remize în cantonamentul din Antalya.


Autor: Alex PÎNTEA

Gruparea de pe Târnava Mare merge ceas în Turcia. Fotbaliştii alb-negri au câştigat prima partidă de pregătire cu scorul de 7-0, în faţa unei echipe din Mali, iar ulterior s-au impus cu scorul de 2-0 în confruntarea cu formaţia poloneză de ligă secundă Widzew Lodz. Duminica trecută, Gaz Metan a remizat fără gol marcat cu echipa secundă a celor de Wolfsburg.

Jocuri utile

Tehnicianul Dan Matei crede că adversarii întâlniţi în primele trei jocuri au fost modeşti spre buni şi a explicat că în fiecare dintre confruntări a folosit două formule diferite de echipă, câte o repriză pentru fiecare. „Meciurile au fost, ca şi valoare, de la slăbuţ la bun. Practic, de la meci la meci, am întâlnit echipe tot mai bune. Am folosit în aceste jocuri câte două echipe, câte 45 de minute fiecare. Practic, au fost rulaţi toţi jucătorii, mai puţin în cazurile în care au fost mai mult de doi pe un post“, a menţionat Dan Matei.

Brazilianul a plecat acasă

Gaz Metan a renunţat la atacantul brazilian Romullo Carvalho De Jesus. Acesta nu a dat satisfacţie în primele trei jocuri de pregătire din Antalya, iar conducerea tehnică a echipei a decis ca perioada sa de probă să înceteze. Alb-negrii nu vor mai testa nicun alt jucător în cantonamentul din Turcia. „Din păcate, atacantul brazilian nu a dat satisfacţia dorită şi nu a rămas la echipă. Nu a fost ceea ce ne aşteptam şi ceea ce se zvonea despre el, din păcate. Rămânem la lotul pe care îl avem. Doar în cazul în care vor mai apărea jucători speciali vom mai testa, dar asta este puţin probabil“, a mai spus Dan Matei.

S-au mişcat bine

Marţi după-amiază, Gaz Metan a disputat cea de-a patra partidă de verificare din Antalya. Gruparea de pe Târnava Mare a remizat 1-1 cu ucrainienii de la Chernomorets Odessa. Elevii lui Dan Matei au deschis scorul foarte repede, încă din minutul, 3 atunci când Alexandru Curtean şi Alex Munteanu au combinat pe partea dreaptă, ultimul a centrat în careul de 16 metri, iar Azdren Llullaku (foto), pe fază, a înscris la colţul lung. Ucrainienii au reuşit golul egalizator în minutul 72, după o greşeală în defensiva alb-negrilor. Următoarea partidă de verificare a gaziştilor se va disputa sâmbătă după-amiaza. Gaz Metan Mediaş va întâlni formaţia bulgară Botev Plovdiv.
    Trimite prin e-mail