joi, 15 ianuarie 2015

Publicat la 1/15/2015 01:00:00 p.m. de Redacţie

Ultimele trei etape

Handbalistele Clubului Sportiv Şcolar Mediaş şi-au reluat pregătirile, iar pe lângă antrenamente au perfectat şi mai multe jocuri amicale.


Autor: Alex PÎNTEA

Astfel, medieşencele au diputat o partidă de verificare cu formaţia similară din Sibiu şi alte două meciuri amicale în compania echipei Clubului Sportiv Şcolar Odorhei, unul la Mediaş şi unul în deplasare, la începutul acestei săptămâni. „Primul joc de pregătire l-am susţinut în compania Clubului Sportiv Şcolar Sibiu, cu care sperăm să avem o colaborare mai bună anul acesta decât în anii precedenţi. Am şi transferat două jucătoare de acolo în perioada de pauză. De asemenea, am mai disputat încă două jocuri de pregătire în compania CSȘ Odorhei“, spune antrenorul Mihai Moldovan. 
Campionatul va începe astăzi, cu turneul de sală de la Râmnicu Vâlcea. Medieşencele vor disputa primele trei jocuri oficiale în compania formaţiilor CSȘ Dinamo Braşov, CSȘ 1 Mai Ploieşti şi Grup Şcolar Energetic Rm. Vâlcea. „În perioada 15-18 ianuarie, vom avea ultimele trei etape din cadrul turului doi de campionat. Sper să câştigăm cel puţin două meciuri din cele trei. Dacă le câştigăm pe toate, e foarte bine. Noi, prin prisma evoluţiilor anterioare, suntem virtual calificaţi la turneul semifinal, dar normal că şi acolo ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri, să avem o evoluţie ascendentă, care să ne permită clasarea pe un loc care să ne dea dreptul să participăm la turneul final în primele echipe pe ţară“, a adăugat Moldovan.
    Trimite prin e-mail