joi, 22 ianuarie 2015

Publicat la 1/22/2015 05:21:00 p.m. de Anonim

Sibiu Wedding Days 2015 bate la ușă!

Cel mai mare târg de nunți din Sibiu, ajuns la cea de-a patra ediție, se va desfășura în perioada 30 ianuarie - 1 februarie la Sala Transilvania.


Autor: Aurelian LUNGU

Sibiu Wedding Days s-a pregătit, ca în fiecare an, să fie un sprijin de nădejde pentru viitorii miri și să le ofere acestora o gamă foarte variată de servicii și produse necesare pentru o nuntă perfectă.

Zeci de expozanți

Workshop-uri, prezentări de rochii de mireasă, concerte și marea extragere pentru nunta în valoare de 10.000 de euro nu vor lipsi din programul Sibiu Wedding Days. „La târg veți face cunoștință cu noile trenduri în materie de nunți pentru anul 2015, atât în ceea ce privește rochia de mireasă, fotografia de nuntă, invitațiile, aranjamentele florale și multe altele. Timp de trei zile, peste 60 de expozanți din toată țara își vor prezenta produsele și serviciile, iar viitorii miri vor putea beneficia de oferte și prețuri speciale, valabile numai pe perioada evenimentului. Specialiștii din domeniul nunților vor fi la dispoziția tuturor, venind în ajutorul mirilor cu sfaturi și informații necesare pentru organizarea nunții ideale“, anunță Iulia Macrea, din partea organizatorilor.

Tragere la sorți

Evenimentul de la sala polivalentă din Sibiu este organizat de Daka Expo. Sibiu Wedding Days a pregătit și o mulțime de surprize și de premii pentru cei care vor trece pragul Sălii Transilvania între 30 ianuarie și 1 februarie. Prețul unui bilet de intrare este de 7 lei, însă cititorii Monitorului de Mediaș pot câștiga gratuit, prin tragere la sorți, două invitații la Sibiu Wedding Days. Tot ce trebuie să faceți este să dați like paginii noastre de Facebook (facebook.com/MonitoruldeMedias) și să ne scrieți de ce doriți să participați la Sibiu Wedding Days.


    Trimite prin e-mail