joi, 22 ianuarie 2015

Publicat la 1/22/2015 11:13:00 a.m. de Anonim

Se distribuie ajutoarele de la UE

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş a distribuit, până la sfârşitul săptămânii trecute, alimente prin Programul Operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate“ către aproape jumătate dintre beneficiari.

Este vorba despre pensionari şi şomeri cu venit lunar de maxim 400 de lei, persoane cu handicap grav şi accentuat, beneficiari ai ajutorului minim garantat şi ai alocaţiilor pentru susţinerea familiei, mai exact un număr de 1.642 de persoane din totalul de 3.366. 
„Tuturor celor îndreptăţiţi să primească astfel de alimente de la Uniunea Europeană li se remit, în ordine alfabetică, la adresa de domiciliu, invitaţii din partea Direcţiei de Asistenţă Socială, pentru a se prezenta într-una din zilele lucrătoare ale săptămânii între orele 8-12 la depozitul situat în strada Aurel Vlaicu nr. 33, în incinta fostei Şcoli de Aviaţie. Aceştia trebuie să aibă asupra lor cuponul non-valoric primit prin poştă din partea Ministerului Fondurilor Europene, precum şi actul de identitate. Zilnic sunt distribuite alimente pentru 200 de persoane, iar până în prezent au fost trimise invitaţii beneficiarilor ale căror nume începe cu litera «P» inclusiv“, a precizat Mihaela Conea, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială. Anul acesta pentru distribuirea alimentelor în teritoriu, Ministerul Fondurilor Europene a emis cupoane individuale, tipărite de Imprimeria Naţională şi cu elemente de siguranţă. (A. P.)

    Trimite prin e-mail