joi, 8 ianuarie 2015

Publicat la 1/08/2015 11:00:00 a.m. de Anonim

Gaziștii încep pregătirea săptămâna viitoare. Întăriri din Ghana pentru lotul lui Dan Matei


Lotul echipei de fotbal Gaz Metan se va reuni luni după-amiază, atunci când alb-negrii au programat un prim antrenament de reacomodare la efort. Gaziştii se vor pregăti la Mediaş timp de două săptămâni, iar ulterior vor pleca în cantonament în staţiunea turcă Antalya.


Autor: Alex PÎNTEA
Godfred BEKOE
Antrenorul Gazului, Dan Matei, şi-a ales colaboratorul principal pentru returul de campionat. „Principalul“ medieşenilor s-a înţeles cu Ion Balaur pentru postul de antrenor secund. Acesta a mai lucrat tot ca secund la Oţelul Galaţi cu Dorinel Munteanu şi a antrenat pentru scurt timp echipa Dunărea, tot din Galaţi. „Suntem prieteni foarte buni, am fost colegi de echipă şi am colaborat foarte bine la Bistriţa. A fost propunerea mea, iar conducerea clubului a acceptat-o“, a declarat antrenorul Dan Matei.
Tehnicianul a mai confirmat despărţirea de o parte dintre jucătorii care au evoluat mai puţin în anul 2014. Printre ei se numără Andrei Enescu, Jasmin Trtovac, Florin Dan şi Ovidiu Covaciu. Pentru ultimul se încearcă un împrumut la una dintre echipele din ligile inferioare. Totodată, se va renunţa la portarul Milos Buchta. La capitolul sosiri, Dan Matei a explicat că se caută un fundaş central şi se speră în transferul lui Paul Pîrvulescu. De asemenea, gaziştii şi-ar putea întări atacul prin venirea lui Godfred Bekoe, un jucător originar din Ghana, în vârstă de 22 de ani. Acesta a mai fost în probe la Mediaş, în această vară, însă transferul său nu s-a mai făcut, din cauza unor probleme cu actele. Sezonul trecut, Godfred Bekoe a jucat pentru bulgarii de la Chernomorets Burgas, pentru care a înscris două goluri în nouă partide.
    Trimite prin e-mail