luni, 26 ianuarie 2015

Publicat la 1/26/2015 02:35:00 p.m. de Anonim

Cercetaţi în stare de arest preventiv pentru furt calificat, tentativă de furt şi tâlhărie

Doi bărbaţi din satul Şaroş pe Târnave au fost prinşi în flagrant de poliţiştii medieșeni în timp ce încercau să sustragă bunuri din curtea unui imobil din Mediaş.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02.30 polițiștii din Mediaș au prins în flagrant, doi bărbaţi, cu vârstele de 18 şi 40 de ani, care veniseră la furat într-o gospodărie din oraș. "În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş au stabilit faptul că cei doi bărbaţi din Şaroş pe Târnave sunt bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni, respectiv 17 fapte de furt calificat şi tentativă la infracţiunea de furt calificat şi a unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Faptele au fost săvârşire în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015", menționează subcomisarul Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Împotriva celor doi suspecţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ieri, cei doi au fost prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au admis propunerea poliţiştilor, fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru ambii suspecţi. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş. (A. L.)
    Trimite prin e-mail