marți, 6 ianuarie 2015

Publicat la 1/06/2015 04:35:00 p.m. de Anonim

Alb-negrii vor avea o misiune dificilă în încercarea de a prinde un loc în play-off-ul campionatului

Trag tare pentru retur! Lotul echipei de baschet Gaz Metan a început pregătirea pentru returul de campionat. Acesta este programat să înceapă la mijlocul săptămânii viitoare. În pauza de iarnă nu s-a produs nicio schimbare la echipă, astfel că alb-negrii vor aborda cea de-a doua parte a sezonului cu aceiaşi jucători. Prima partida oficială pentru gruparea de pe Târnava Mare se va disputa miercurea viitoare, în Sala Sporturilor, iar adversarul este Baschet Club Târgu-Mureş. 


Autor: Alex PÎNTEA

Baschetbaliştii Gazului şi-au reluat antrenamentele, la sfârşitul săptămânii trecute, iar în primele trei zile accentul a fost pus pe partea fizică a pregătirii. Vestea bună este că întreg lotul a fost declarat valid. „Am intrat în anul 2015 cu gândul la returul foarte dificil care ne aşteaptă. Noi am început pregătirea în data de 3 ianuarie şi am făcut primele trei zile antrenament exclusiv fizic. Avem tot lotul la dispoziţie, toţi jucătorii sunt apţi, nu avem niciun accidentat, iar asta mă bucură, pentru că sfârşitul turului de campionat ne-a prins cu câţiva jucători cu accidentări mai uşoare sau mai grave. Acum, la primul antrenament, am avut la dispoziţie tot lotul“, a anunțat tehnicianul Ovidiu Teleabă.

În aceeaşi formulă

Gaz Metan va aborda returul de campionat cu acelaşi lot. „Nu există nicio noutate la echipă. Nu a plecat niciun jucător şi nici nu a venit vreunul. Sper să rămânem în formula actuală, pentru că eu spun că prima parte a campionatului a fost bună pentru noi, poate peste aşteptări din punctul meu de vedere“, recunoaște Teleabă.

Meciuri dificile

Gaz Metan va disputa prima partidă oficială din acest an la mijlocul săptămânii viitoare, pe teren propriu, cu Baschet Club Târgu-Mureş. Ulterior, la sfârşitul săptămânii viitoare, alb-negrii vor juca în deplasare cu Universitatea Banca Transilvania Cluj-Napoca. Etapa a treia a returului va aduce o nouă partidă în deplasare, cu Sport Club Municipal Universitatea Craiova, pentru ca apoi la Mediaş să vină Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti. „Vom lua fiecare meci în parte, vom încerca să câştigăm cât mai multe. Este important că avem prima partidă oficială din 2015 pe teren propriu, acolo unde am pierdut doar două partide în turul campionatului. Ne-am bucura să fie sala plină, iar fanii să fie alături de noi şi să ne susţină. Aportul lor este foarte important şi ne dorim să le oferim o victorie“, a mărturisit Teleabă.

Înfrângere la Târgu-Jiu

Echipa de baschet Gaz Metan a încheiat anul 2014 cu o înfrângere. Formaţia pregătită de Ovidiu Teleabă şi Mihai Popa a fost învinsă în deplasare de Energia Târgu-Jiu, cu scorul de 77-71. Gazdele au început mai bine partida şi au condus cu 17 puncte la pauza mare. Alb-negrii au forţat revenirea în repriza a doua, au reuşit chiar să egaleze cu trei minute înainte de final, însă Energia nu a cedat şi a reuşit să câştige în cele din urmă partida.
    Trimite prin e-mail