miercuri, 3 decembrie 2014

Publicat la 12/03/2014 12:03:00 p.m. de Anonim

Diplome, șampanie și muzică populară pentru sărbătoarea seniorilor

Primăria oraşului Copşa Mică, prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor, a marcat cea de-a X-a ediţie a „Nunţii de Aur şi de Argint“ pe 1 decembrie.

Zece cupluri „de aur” şi 13 cupluri „de argint” au sărbătorit alături de naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 80 de persoane. 
Primarul Tudor Mihalache i-a felicitat pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50, respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 23 de familii au răspuns încă o dată „da” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat și anul acesta tradiţionalele diplome, sticle de șampanie personalizate și câte o poză înrămată. Înainte a închina un pahar de şampanie şi a gusta câte o felie de tort, unul dintre cuplurile „de aur” a interpretat două melodii populare dedicate momentului festiv. (A. L.)
    Trimite prin e-mail