miercuri, 5 noiembrie 2014

Publicat la 11/05/2014 04:54:00 p.m. de Anonim

Suntem campionii remizelor

Formaţia lui Dulca a încheiat ultimele trei partide cu acelaşi scor: 1-1.


Autor: Alex PÎNTEA

Gaz Metan a remizat cu Universitatea Cluj, într-o partidă în care alb-negrii au marcat ambele goluri... din nefericire, unul a fost în propria poartă. Dan Roman a deschis scorul în prima repriză pentru formaţia sa, iar Valentin Creţu a deviat mingea în proprie poartă, în finalul jocului. Gruparea de pe Târnava Mare are şase remize în primele 13 etape de campionat.

Momente de derută

Gaziştii au fost echipa mai periculoasă în prima repriză, iar insistenţele lor s-au concretizat cu şapte minute înainte de pauză. Azdren Llullaku a şutat de la marginea careului, mingea a lovit bara şi a intrat apoi în poartă. Acelaşi jucător a fost aproape de a reuşi dubla, la 10 minute de la reluarea jocului, însă portarul clujenilor, Veselovsky, a reuşit să respingă. „Şepcile roşii“ s-au trezit în minutul 68, atunci când au tras şi primul şut pe poartă, mingea lui Paulinho lovind bara transversală. Egalarea a venit în minutul 84, moment în care Milos Buchta a ajuns în faţa lui Mengolo, a respins în acesta, mingea a lovit bara şi a ricoşat în Valentin Creţu, care a înscris în propria poartă.

Au pierdut două puncte

La finalul partidei cu „şepcile roşii“, tehnicianul alb-negrilor era dezamăgit de evoluţia jucătorilor săi din repriza a doua. „Aşa cum anticipam, a fost un joc extrem de greu, cu o echipă care în ultimele partide a avut evoluţii foarte bune. Din păcate, noi reuşim să câştigăm un meci - pentru că am condus în ultimele trei partide - şi, până la urmă, s-a terminat la egalitate. Am făcut o primă repriză bună, iar apoi, în repriza a doua, inexplicabil ne-am retras şi nu înţeleg de ce, pentru că nu antrenăm acest lucru. Am luat un autogol şi am pierdut două puncte mari pentru noi, pentru economia campionatului şi pentru ceea ce va urma“, recunoaște Cristi Dulca.

Al nostru, împotriva alor noștri

Gaz Metan deschide runda cu numărul 14, în deplasare, pe terenul nou-promovatei ASA Târgu-Mureş. Alb-negrii se vor afla faţă în faţă cu Cristi Pustai, cel care a antrenat la Mediaş în perioada 2007-2013. Partida se va disputa vineri seara, de la ora 18.00.
    Trimite prin e-mail