sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Publicat la 11/29/2014 11:57:00 a.m. de Anonim

Safety Broker în Mediaș: RCA cu mașină la schimb

Pe 1 decembrie, Safety Broker inaugurează sediul din municipiul Mediaș, situat pe strada Pompierilor, nr. 2, vis-à-vis de agenția BRD. Astfel, aici se pot încheia toate tipurile de asigurare, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, polițe precum RCA, CASCO, Locuințe, Travel etc.


Autor: Aurelian LUNGU

Un lucru inedit este că, pentru o asigurare de RCA încheiată la biroul din Mediaș, în caz de accident, clientul beneficiază de mașină la schimb pe toata durata reparațiilor, spun reprezentanții Safety Broker.

În ajutorul șoferilor

Autoturismul este pus la dispoziție de către brokerul de asigurare fără nici un cost suplimentar, atât în ceea ce privește polița de asigurare, cât și perioada de utilizare a mașinii de schimb. „Acest serviciu vine gratuit odată cu încheierea unei polițe auto la biroul din Mediaș. Practic, punem la dispoziția clientului nostru, care a fost implicat într-un accident, mașină la schimb pe toata durata reparației. Astfel, activitatea zilnică a acestuia nu este afectată de implicațiile unui eveniment rutier“, explică Radu Lotrean, reprezentant Safety Broker în Sibiu.

Departamentul daune asigură asistență

Odată cu deschiderea biroului din Mediaș, clienții vor beneficia de sprijin și consultanță pe tot parcursul dosarului de daună. Rolul acestui serviciu este de a veni în sprijinul clienților în cazul producerii unui eveniment rutier, indiferent unde asiguratul are încheiată polița. Toți asigurații care, în cazul unui eveniment rutier, apelează departamentul de daune Safety Broker vor beneficia de asistență gratuită de la producerea incidentului și până la finalizarea reparației.

RCA cu tractare gratuită

Rolul acestui serviciu post-asigurare este de a veni în sprijinul clienților care au încheiat polița RCA la biroul Safety Broker din Mediaș și al căror autoturism nu mai este deplasabil în urma evenimentului rutier. „Prin toate serviciile noastre, încercăm să reducem cât mai mult cheltuielile care survin din producerea evenimentelor rutiere, cât și degrevarea clienților de toate problemele cu reparația, tractarea sau mașina la schimb“, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Tombola sărbătorilor de iarnă

O altă veste bună pentru medieșeni este aceea că orice poliță încheiată la Safety Broker Mediaș în perioada 1 decembrie 2014 - 19 decembrie 2014 le poate aduce o tabletă, un storcător de fructe sau zece coșuri încărcate pentru sărbători. Campania se desfășoară conform Regulamentului de Campanie.


Despre Safety Broker

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat, în anul 2013, prime de asigurare de 54,8 milioane  euro. Safety Broker este prezent în județul Sibiu din anul 2012. Noul sediu din Mediaș se află pe str. Pompierilor, nr. 2, vis-à-vis de BRD, iar programul său este de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.30. Relații la telefon 0748.883.320. Mai multe detalii găsiți pe www.tamponabila.ro.
    Trimite prin e-mail