miercuri, 12 noiembrie 2014

Publicat la 11/12/2014 02:52:00 p.m. de Redacţie

Premiu pentru Piaţa Prim-Com Mediaș


Piaţa Prim-Com se află în topul companiilor performante din judeţ.


Autor: Alex PÎNTEA

Societatea Piaţa Prim-Com este prima pe judeţ pentru al doilea an consecutiv în topul realizat de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Sibiu. Societatea medieşeană a ocupat locul I la categoria Întreprinderi mici, domeniul Servicii.

Dorina CRISTEA
Al doilea an 

Ca în fiecare an, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a Judeţului Sibiu a realizat un top al companiilor performante din judeţul Sibiu. Societatea Piaţa Prim-Com a ocupat prima poziție în categoria și clasa sa de mărime, în clasamentul realizat pentru 2013. „Această continuitate a noastră se explică prin respectarea indicatorilor pe care Camera de Comerţ îi stabileşte şi pe care noi trebuie să îi îndeplinim. Este vorba de o serie de obiective pe care ni le stabilim la început de an, atunci când stabilim şi bugetul. Cu cât previzionezi un buget mai aproape de adevăr, cu cât îţi stabileşti anumite limite, atât la venituri, cât şi la cheltuieli, cu atât şi rezultatele la sfârşit de an se văd şi iată am obţinut indicatori foarte buni la eficienţă, profitabilitate şi alţii. Sunt mulţi indicatori de care Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură ţine cont la realizarea topului“, a explicat Dorina Cristea, directorul economic al Piaţa Prim-Com.

Schimbări în bine

Pentru conducerea societăţii, premiul primit reprezintă o motivaţie şi, în acelaşi timp, oferă certitudinea că aceasta este pe un drum bun. „Premiul chiar ne mobilizează, vedem că se poate şi atunci încercăm să facem ca lucrurile să meargă, să gândim atât în plan mai îndepărtat, cât şi în planul actual. Eu spun că se vede o schimbare în piaţa Mediaş, din momentul în care s-a transformat în societate comercială, iar această schimbare este una în bine, iar rezultatele obţinute ne motivează. Sunt servicii pe care încercăm să le facem profitabile, spaţiile se închiriază la capacitate maximă“, a adăugat Cristea.
    Trimite prin e-mail