joi, 27 noiembrie 2014

Publicat la 11/27/2014 03:30:00 p.m. de Anonim

Pește proaspăt, doar la piață


Pescăria din piaţa agroalimentară le oferă medieşenilor, de câteva zile, pește pescuit proaspăt din Deltă, Dunăre și Marea Neagră.


Autor: Alex PÎNTEA

Dorina CRISTEA
Aceştia pot achiziţiona foarte multe sortimente de peşte, precum somn, şalău, crap, caras, scrumbie, hamsii, chefal, fitofag sau ştiucă. Magazinul este singurul din oraş unde se poate găsi peşte viu. „Sunt magazinele în care este peşte congelat, dar eu spun că nu se compară. Peştele este tot timpul proaspăt şi de calitate, iar, în plus de asta, avem şi peşte viu. Încercăm ca, în special acum, de sărbători, să avem tot timpul în magazin peşte, astfel încât lumea să poată cumpăra“, a menționat Dorina Cristea, directorul economic al societăţii Piaţa Prim-Com.

Pescăria are căutare

Interesul medieşenilor pentru magazinul de peşte este unul ridicat. „Există foarte mare interes pentru acest magazin. Din momentul în care s-a deschis, în anul 2011, avem un rulaj foarte mare de marfă. Se cumpără, trece foarte bine, este flux de cumpărători, avem succes şi vreau să spun că suntem singura societate piaţă din toată ţara care are deschis un magazin din produse de peşte, respectiv peşte proaspăt şi viu“, a adăugat Dorina Cristea. Toate produsele din pește provin din cherhanale și nu conțin conservanți.



În ediția tipărită de astăzi găsești oferta valabilă în această săptămână
a pescăriei din piața agroalimentară centrală!
    Trimite prin e-mail