luni, 10 noiembrie 2014

Publicat la 11/10/2014 10:33:00 a.m. de Redacţie

Iohannis: Promisiunile electorale ale lui Ponta vor aduce creșteri de taxe și impozite

Promisiunile electorale pe care le face în campanie candidatul PSD-UNPR-PC la Președinție, Victor Ponta, vor duce anul viitor la creșteri de taxe și impozite, precum și la renunțarea la cota unică de impozitare, a declarat duminică seara, la Deva, candidatul ACL în alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis.

'Dacă ne uităm în jur, în România vedem prea multă corupție, prea multă minciună, prea multă hoție. Vedem România lui Victor Ponta. Vedem o Românie în care încet, dar sigur, se reinstaurează frica. Vedem o Românie în care chiar democrația este în pericol. Vedem o Românie în care un candidat care este și prim-ministru face promisiuni după promisiuni, promite pomeni electorale, după pomeni electorale. Și ce vom avea în 2015? Creșteri de impozite și taxe, renunțarea la cota unică de impozitare. Și toate astea pentru ca voi să plătiți pomenile electorale ale lui Victor Ponta. Asta este România lui Victor Ponta', a spus Iohannis.

Într-un discurs rostit în fața oamenilor care s-au adunat în piațeta din fața Primăriei Deva, Klaus Iohannis a declarat că dorește ca România să aibă o economie funcțională, pentru a putea crește pensiile, menționând că, în paralel, este nevoie de crearea de noi locuri de muncă.
'Este nevoie de dezvoltare, de locuri de muncă. Iar la Sibiu am dovedit, am arătat cum se rezolvă problema. În Sibiu am creat locuri de muncă, în așa fel încât de acum zece ani șomajul a dispărut. Și așa vreau să fie în toată România', a spus candidatul ACL, arătând că investițiile publice vor contribui la acest deziderat.
Iohannis a mai acuzat Guvernul condus de Victor Ponta că nu a realizat investițiile pe care și le-a propus. 'În acest an, Guvernul Ponta nu a realizat investițiile propuse și a rămas cu banii în buzunar. A distrus 100.000 de locuri de muncă. Niciodată nu va realiza un milion de locuri de muncă. Ponta nu a știu cum să folosească banii publici', a concluzionat candidatul ACL.
La rândul său, președintele PDL, Vasile Blaga, a acuzat PSD de modul în care a derulat campania electorală, în opinia sa, candidatul ACL, Klaus Iohannis, fiind 'cel mai atacat om din România, în această perioadă'.
'Am dus această campanie cu tot respectul pentru români, România, pe o singură direcție: prezentarea candidatului nostru și a programului 'România lucrului bine făcut'. Dar, din nefericire, Ponta și ai lui, nedorind să discutăm despre cum trăiesc românii astăzi, au virusat această campanie cu minciuni, cu teme false, iar Klaus Iohannis a fost cel mai atacat om din România, în această perioadă', a spus Blaga.
Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, s-a aflat duminică în județul Hunedoara, unde a avut întâlniri cu alegătorii din Hațeg, Călan, Hunedoara, Deva și Orăștie. El a fost însoțit de lideri ai ACL, parlamentari și europarlamentarul Cristian Bușoi.

    Trimite prin e-mail