miercuri, 26 noiembrie 2014

Publicat la 11/26/2014 12:50:00 p.m. de Anonim

„Hrăneşte un zâmbet“ și puterea exemplului

Membrii Consiliului Local al Tinerilor au făcut, la începutul acestei săptămâni, cumpărături în scop caritabil, în cadrul campaniei „Hrăneşte un zâmbet“.

Autor: Alex PÎNTEA

Sergiu LAZĂR
Tinerii au dorit să dea un exemplu pentru medieşeni şi, în acelaşi timp, să contribuie şi ei la cadourile pe care le vor primi copiii cu o situaţie materială precară. Liceenii au făcut cumpărături într-un supermarket din oraş cu banii stânşi de ei. Toate produsele achiziţionate au fost ulterior donate în cadrul campaniei umanitare „Hrăneşte un zâmbet“. „Suntem un prim exemplu pentru medieşeni care sperăm şi facă şi ei acelaşi lucru, anume să doneze pentru copiii cu o situaţie materială mai dificilă. Este o campanie care are ca scop susţinerea părinţilor care să poată să le ofere de Crăciun o masă mai bogată copiilor. Sperăm ca toţi oamenii care ne văd să se gândească şi să doneze la rândul lor pentru aceşti copii“, a explicat Sergiu Lazăr, primarul tinerilor din municipiul de pe Târnava Mare. 
Campania „Hrăneşte un zâmbet“ se află la cea de-a zecea ediţie, este organizată de către Consiliul Local al Tinerilor și are ca scop ajutarea copiilor cu o situaţie materială precară. În acest sens, s-au amplasat în supermarketurile din oraş coşuri speciale în care medieşenii pot dona alimente neperisabile şi produse de igienă. Campania se desfăşoară în două etape. O parte dintre donaţii vor fi dăruite copiilor înaintea sărbătorilor de Crăciun, iar alimentele strânse pe parcursul sărbătorilor vor fi donate la finalul campaniei.
    Trimite prin e-mail