vineri, 3 octombrie 2014

Publicat la 10/03/2014 08:00:00 a.m. de Redacţie

Speedway, în week-end, la Stadionul Voința din Sibiu

Spectacol moto pe două roţi, sâmbătă şi duminică, la Sibiu. Fanii dirt-track-ului sunt aşteptaţi în număr mare la Stadionul Voinţa, arena pe care i-au făcut fericiţi, de atâtea ori, mari campioni precum Ionel Pavel, Marius Şoaită sau Sorin Ghibu.


Autor: Aurelian LUNGU

Sâmbătă, 4 octombrie, şi duminică, 5 octombrie, sunt programate la Sibiu etapele cu numerele VI şi VII din Campionatul Naţional de Dirt-track al României OPEN. Un penultim cuplaj în sezonul 2014, care sporeşte la maxim tensiunea, mai cu seamă în cursele cu alergători angrenaţi în bătălia pentru titlu. 

Sportivi din trei țări

Şi-au anunţat participarea, din nou, sportivi din Ungaria, Bulgaria şi România, prin echipe ce reprezintă centre de tradiţie din Sibiu, Bucureşti, Brăila şi BMF Bulgaria. Ca de obicei, în competiţia seniorilor, la grila de start vor fi aliniaţi 18 sportivi (16 titulari și două rezerve). Din echipa Sibiului fac parte Florel Ungureanu şi șase sportivi „transferaţi“ din Ungaria. La juniori, numărul exact al celor intraţi în competiţie va fi cunoscut abia în zilele următoare. 


Tânără speranță

Indiferent, însă, de concurenţi, interesul fanilor motorsport-ului pentru aceste etape este uriaş, graţie parcursului bun din acest an al tânărului nostru reprezentant, Dragoş Moosz. La numai 15 ani, sibianul are şanse bune la titlul de vicecampion de juniori. „Avem nevoie de suportul publicului. Atât sportivii, cât şi noi, clubul, organizatorii. Un număr cât mai mare de spectatori înseamnă că interesul pentru acest sport spectaculos nu a dispărut, iar asta ne îndeamnă să luptăm în continuare. Facem tot posibilul ca acest sport să nu moară. Ca atare, cei care iubiţi dirt-track-ul, sporturile cu motor, haideţi la «Voinţa!»“, îndeamnă Zoli Dangl, antrenorul echipei sibiene. 
Biletele vor fi puse în vânzare la casieriile clubului, cu o oră înainte de start. 

Program

Sâmbătă, 4 octombrie, etapa a VI-a a CN de dirt-track OPEN
ora 14: start juniori
ora 15: start seniori

Duminică, 5 octombrie, etapa a VII-a a CN de dirt-track OPEN
ora 10: start juniori
ora 11: start seniori
    Trimite prin e-mail