joi, 23 octombrie 2014

Publicat la 10/23/2014 09:00:00 p.m. de Anonim

(P.E.) Klaus Iohannis: Președintele României nu poate să fie un om manevrat. Președintele României trebuie să fie un om liber. Eu sunt un om liber!

Propun  românilor un lucru simplu şi clar: să nu mai avem niciodată politicieni care cred că pot băga mâna în banul public. Să nu mai avem niciodată partide care cred că ce este al tuturor, este mai ales al lor. Să nu avem niciodată un Guvern care crede că poate să ia tot.

Este nevoie de mai multă ordine, este nevoie de mai multă disciplină și vreau să vă spun ceva: Este nevoie de cinste!
Cu toții știm că se întâmplă lucruri ciudate. Cu toții știm că se poartă modelul de găleată și sacoşă, dar câteodată preferăm să ne uităm în altă parte și să spunem: Eh, asta e, la noi merge și așa. Și vă spun, nu mai merge așa, trebuie să schimbăm aceste lucruri în mai bine!
Am auzit cu toții și am văzut în ultimele zile multe discuții legate de chestiuni sensibile și vă spun, dragii mei, Victor Ponta este un om manevrat, este omul unui sistem. Președintele României nu poate să fie un om manevrat. 
Președintele României trebuie să fie președintele oamenilor. Președintele României trebuie să fie un om liber. Eu sunt un om liber!
A venit vremea să schimbăm lucrurile. A venit vremea să le arătăm că România nu este a lor, ci România este a oamenilor și vă invit pe 2 noiembrie și pe 16 noiembrie să facem schimbarea în România.
Să mergeți la vot și să votați pentru România lucrului bine făcut, pentru o Românie normală.
În acest moment vedem mai bine ca niciodată la ce catastrofă ne-au dus 25 de ani de politică de scandal, gălăgie și corupție.
Mă întristează când întâlnesc oameni care-mi spun că nu-și găsesc un loc de muncă, când întâlnesc oameni care-mi spun că pensia nu le ajunge de pe-o lună pe alta, când întâlnesc oameni care-mi spun că abia așteaptă să se întoarcă copiii din străinătate, și toate acestea în timp ce unii politicieni se îmbogățesc.
Este trist, dar noi, împreună, noi avem soluția: Este vremea României lucrului bine făcut! Este vremea României normale!
România lucrului bine făcut, România normală este România noastră, este România oamenilor normali.
România lucrului bine făcut înseamnă o țară cu o justiție independentă, înseamnă România stat de drept, înseamnă România liberă de corupție, iar în calitatea mea de președinte, voi garanta în România statul de drept și independența justiției.
    Trimite prin e-mail