joi, 16 octombrie 2014

Publicat la 10/16/2014 12:58:00 p.m. de Anonim

Gaz Metan Mediaș vrea să rămână în prima jumătate a clasamentului Ligii I

Formaţia lui Cristi Dulca are duminică seara, pe teren propriu, o partidă foarte dificilă. Astra Giurgiu şi-a schimbat antrenorul şi vine la Mediaş să ia toate cele trei puncte, după ce, etapa trecută, a pierdut surprinzător cu Viitorul lui Gheorghe Hagi. Alb-negrii au profitat de pauza competiţională prilejuită de jocurile echipei naţionale şi au tras tare la antrenamente, cu accent pe pregătirea fizică şi omogenizarea echipei.


Autor: Alex PÎNTEA

Mediașul are nevoie de puncte în confruntarea de duminică seara de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, în condiţiile în care în ultimele două etape a înregistat o înfrângere şi un rezultat de egalitate. De partea cealaltă, giurgiuvenii l-au schimbat pe Daniel Isăilă cu Oleg Protasov şi speră într-un succes care să îi menţină în zona podiumului Ligii I. „Pentru noi urmează o partidă foarte important şi, în acelaşi timp, foarte dificilă. Ne dorim victoria, chiar dacă avem în faţă un adversar foarte puternic“, a declarat tehnicianul Cristi Dulca.

Antrenamente şi joc şcoală

Gaz Metan a profitat de pauza competiţională prilejuită de meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Finlanda, pentru a lucra la capitolele omogenizare şi pregătire fizică. Alb-negrii au avut programate două antrenamente pe zi, iar duminică au disputat un joc-şcoală.

Dau totul în teren

Jucătorii echipei de fotbal Gaz Metan se gândesc doar la victorie în partida cu Astra Giurgiu. Mijlocaşul Alexandru Curtean a explicat că se aşteaptă la un meci dificil şi spune că echipa este foarte motivată şi va da totul în teren pentru a obţine cele trei puncte. „Contează că au schimbat antrenorul, dar cred că şi cu Daniel Isăilă era la fel, este un antrenor foarte bun. Astra a trecut printr-o perioadă mai grea, sper să nu-şi revină tocmai cu noi. Ne gândim doar la victorie în acest meci şi o să facem tot ceea ce ţine de noi în teren. Jucăm acasă, o să fim foarte motivaţi, avem nevoie de puncte şi ţinând cont de faptul că întâlnim o echipă foarte bună, automat ne vom motiva în plus“, spune Alexandru Curtean.

Cristi DULCA | antrenor Gaz Metan Mediaș: „Am decis să nu facem nicio partidă amicală în această perioadă de pauză, pentru a nu risca să se accidenteze cineva. Programul a fost unul cu două antrenamente pe zi şi un joc şcoală la sfârşitul săptămânii trecute. Ne-am propus să lucrăm la omogenizarea echipei, dar şi la capitolul pregătire fizică.“

Echipa e pregătită

Mijlocaşul Azdren Lllullaku crede în şansa formaţiei sale de a învinge Astra. Jucătorul spune că echipa s-a pregătit foarte bine în perioada de pauză prilejuită de jocurile echipei naţionale cu Ungaria şi Finlanda. „Cu siguranţă, Astra va veni la Mediaş să ia puncte, după ce a pierdut ultimul meci cu Viitorul. Pe de altă parte, şi noi avem nevoie de puncte şi trebuie să facem un meci foarte bun. Ne-am antrenat bine, am făcut antrenamente de forţă care erau necesare. O să fie greu, dar noi suntem pregătiţi şi încercăm să luăm toate punctele“, a explicat Llullaku.
    Trimite prin e-mail