miercuri, 15 octombrie 2014

Publicat la 10/15/2014 07:34:00 p.m. de Anonim

Concurs pe net: Mediaș Blog Awards 2014

Feri Teglas Blog și Proiectul MediasLive, cu sprijinul Casei Gazelor Naturale și al Vitamina Marketing, au dat startul celei de-a cincea ediții a competiției Mediaș Blog Awards, un concurs pentru bloggeri și promovarea acestora.

„Este un concurs al cărui scop principal este promovarea comunicării on-line pentru diseminarea informației, participare publică și diversitate de idei. Totodată, Mediaș Blog Awards urmărește și dezvoltarea comunității virtuale medieșene și consolidarea parteneriatelor între bloguri. În 2009 am avut 41 de participanți, în 2010 - 44, în 2011 - 53, iar în 2012 - 49. În 2013 am făcut o pauză“, spune Feri Teglas. Participanții din Mediaș și Sibiu se pot înscrie pe www.mediaslive.ro până pe 8 noiembrie, apoi urmează o săptămână de jurizare, iar pe 20 noiembrie va avea loc gala decernării premiilor și conferința finală la Casa Gazelor Naturale.
„Rămân în cadrul Mediaș Blog Awards și Premiile Social Media, prin care se pot propune pentru premiere persoane publice active în Social Media, inițiative, grupuri Facebook etc. Un element de noutate este introducerea categoriei Web Awards, unde vom premia și cele mai bune site-uri web ale firmelor/ONG-urilor/instituțiilor din Mediaș care se vor înscrie“, au mai menționat organizatorii. Premiile constau în diplome și obiecte personalizate.
În 2012, www.monitoruldemedias.ro a obţinut premiul pentru cel mai bun blog de instituţie, la prima participare în concursul Mediaş Blog Awards. (A. L.) 
    Trimite prin e-mail