vineri, 31 octombrie 2014

Publicat la 10/31/2014 01:14:00 p.m. de Redacţie

Al treilea eşec în patru etape

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș a fost învinsă fără drept de apel, cu 83-63, de Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti.


Autor: Alex PÎNTEA

Alb-negrii au pierdut toate cele patru sferturi ale confruntării disputate duminică seara în deplasare şi au bifat al treilea eşec în patru etape de campionat. 

Pe locul 10

Formaţia lui Ovidiu Teleabă s-a văzut condusă la Piteşti încă din primul sfert, pe care l-a cedat cu 27-16. Gaziştii au pierdut apoi la limită şi sfertul al doilea, astfel că la pauza mare formaţia gazdă avea deja un avantaj de 12 puncte. La fel au stat lucrurile şi în repriza a doua. Piteştenii au rămas la timona jocului şi au continuat să îşi mărească ecartul pe tabela de marcaj. Finalul a consemnat o victorie categorică pentru formaţia din Piteşti. Cel mai bun marcator pentru Gaz Metan a fost Marko Durkovic, cu 15 puncte reuşite, șase recuperări şi trei pase decisive, în timp ce Gediminas Navickas a avut 11 puncte, trei recuperări şi cinci pase decisive. De asemenea, Aliaksandr Pustahvar şi Nikola Siladji au contribuit fiecare cu câte 10 puncte pentru formaţia lor. În urma acestui rezultat, Gaz Metan a coborât pe poziţia a zecea în clasamentul Ligii Naţionale de Baschet.

Vin timișorenii

Pentru alb-negri urmează o nouă partidă dificilă pe teren propriu. Sâmbătă, gruparea de pe Târnava Mare va da piept, în Sala Sporturilor, cu Baschet Club Timişoara, formaţie care are două victorii şi două înfrângeri în primele patru etape de campionat.
    Trimite prin e-mail