vineri, 17 octombrie 2014

Publicat la 10/17/2014 12:30:00 p.m. de Anonim

Al doilea eşec consecutiv pentru elevii lui Teleabă

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș a fost învinsă de U Banca Transilvania Cluj-Napoca cu scorul de 86-71.

Autor: Alex PÎNTEA

Formaţia lui Ovidiu Teleabă a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în campionat, după cea de la Târgu Mureş. Vestea bună este că gaziştii se antrenează în efectiv complet. În etapa următoare, programată la sfârşitul acestei săptămâni, Gaz Metan va evolua tot pe teren propriu. Adversarul va fi Sport Club Municipal Universitatea Craiova, o echipă care are victorii pe linie în acest debut de campionat.

Dominaţi la recuperare

Ovidiu TELEABĂ

Clujenii au marcat primii la Mediaş şi au câştigat primul sfert cu 23-16. Alb-negrii au jucat apoi de la egal la egal cu vizitatorii până la pauza mare, pentru ca sfertul al treilea să fie iarăși la discreţia oaspeţilor, care s-au distanţat la peste 20 de puncte. Gaziştii au forţat revenirea în actul decisiv, însă greşelile numeroase, numărul mare de aruncări libere ratate şi ineficienţa la recuperare au făcut ca formaţia din Cluj să câştige fără probleme.

Spera la mai mult

Tehnicianul gaziştilor a vorbit la finalul partidei cu U Banca Transilvania Cluj-Napoca despre cauzele înfrângerii. Ovidiu Teleabă a recunoscut că spera la mai mult din partea formaţiei sale. „Am avut probleme la recuperare. Cei de la Cluj au fost mult peste noi, atât la recuperări defensive, cât şi ofensive, asta s-a văzut şi în joc. Din păcate, unii jucători nu au fost implicaţi 100% în acest meci, probabil din cauza emoţiilor. Valoarea individuală a jucătorilor şi-a spus până la urmă cuvântul, deşi noi ne-am fi dorit să facem un meci mai bun“, a comentat Teleabă.

Mai multă muncă

Gaz Metan are două înfrângeri în tot atâtea etape de campionat, în deplasare cu Baschet Club Târgu Mureş şi pe teren propriu cu U Banca Transilvania Cluj-Napoca. Rezultatele negative l-au făcut pe Teleabă să tragă concluzia că este nevoie de multă muncă pentru ca lucrurile să meargă în direcţia bună. „Noi am avut până acum două meciuri, la Târgu Mureş, iar acum împotriva Clujului acasă, ambele cu echipe foarte bune. Concluzia este că avem mult de muncă. Mă bucură revenirile lui Gediminas Navickas şi Doug Plumb. O să putem să lucrăm aşa cum trebuie. Oricum, toate meciurile pentru noi vor fi foarte dificile. O să încercăm să câştigăm cât mai multe, o să încercăm să jucăm cât mai bine“, le promite el fanilor medieșeni.

Meci foarte greu

Gaz Metan joacă la sfârşitul acestei săptămâni, tot pe teren propriu, cu Sport Club Municipal Universitatea Craiova. Partida pune faţă în faţă două echipe cu un start diametral opus de campionat. Dacă gaziştii au pierdut ambele partide disputate până în prezent, craiovenii au câştigat la limită ambele dispute. Craiova a învins cu 73-72 pe terenul formaţiei Energia Târgu Jiu şi cu 77-75 în faţa celor de la Baschet Club Târgu Mureş. 
    Trimite prin e-mail