sâmbătă, 20 septembrie 2014

Publicat la 9/20/2014 09:41:00 a.m. de Redacţie

Proiect cu bătaie lungă

Biblioteca Municipală „Stephan Ludwig Roth“ a fost selectată în cadrul proiectului „Raftul cu inițiativă - Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci“.


Autor: Alex PÎNTEA

Instituţia medieșeană este una dintre cele 15 biblioteci publice cu care Pro Vobis va lucra pe parcursul urmatoarelor 11 luni, prin oferirea de training şi consultanţă personalizată, pentru creşterea calităţii, diversităţii şi incluziunii programelor de voluntariat din respectivele instituţii. 
Pro Vobis – Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România, implementează, în perioada mai 2014 - iunie 2015, proiectul „Raftul cu inițiativă - Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci“, finanţat prin Granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România. Proiectul își propune diversificarea oportunităţilor de implicare prin voluntariat în cadrul bibliotecilor publice din România, care să ofere oportunități calitative de implicare a cetățenilor de orice vârstă în beneficiul comunităților pe care le deservesc. Pentru acest proiect au fost depuse un 29 de dosare, dintre care aproape jumătate au fost declarate câştigătoare.
    Trimite prin e-mail