vineri, 26 septembrie 2014

Publicat la 9/26/2014 07:20:00 a.m. de Redacţie

Începe sezonul de baschet

Elevii lui Ovidiu Teleabă joacă în această după-amiază, la Mediaş, prima partidă oficială din acest sezon. Gaz Metan va întâlni, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti.

Partida contează pentru primul tur al Cupei României la baschet, iar manşa retur este programată în data de 1 octombrie. Iniţial, disputa a fost programată pentru ziua de sâmbătă, însă tot atunci echipa de fotbal va juca la Mediaş cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Din acest motiv, conducerea grupării de pe Târnava Mare a solicitat reprogramarea partidei, doleanță acceptată de către echipa din Piteşti. Câștigătoarea ediției precedente a competiţiei, Energia Târgu-Jiu, este calificată direct în faza a doua a Cupei, acolo unde vor mai accede cele șase învingătoare și cea mai bună echipă învinsă. Partidele din faza a doua sunt programate în 5 și 9 ianuarie 2015, iar Final Four-ul Cupei României va avea loc în perioada 2-3 aprilie 2015. 
În campionat, Gaz Metan va debuta în data de 4 octombrie, în deplasare pe terenul formaţiei Baschet Club Târgu-Mureş. Prima partidă pe teren propriu a fost programată o săptămână mai târziu în compania echipei Universitatea Banca Transilvania. Ulterior, formaţia lui Teleabă va întâlni Sport Club Municipal Universitatea Craiova pe teren propriu, Baschet Club Municipal Universitatea Piteşti în deplasare şi Universitatea Cluj în Sala Sporturilor din municipiul Mediaş. (A. P.)
    Trimite prin e-mail