joi, 18 septembrie 2014

Publicat la 9/18/2014 02:00:00 p.m. de Redacţie

Curăţenia de toamnă în toate cartierele


Campania de curățenie de toamnă organizată de către societatea ECO-SAL se desfăşoară anul acesta în perioada 15 septembrie - 14 noiembrie.


Autor: Alex PÎNTEA

Săptămânal, operatorul de salubritate va colecta de la populație deșeurile vegetale și cele voluminoase, gratuit, excepție făcând ultima săptămână din luna septembrie și ultima din luna octombrie, atunci când se vor colecta doar deșeurile de ambalaje. „Medieșenii trebuie să verifice calendarul cu datele de colectare, pentru a ști exact când se colectează deșeurile și pentru a le depozita corect în fața porților sau la punctele comune de colectare din zonele cu blocuri. Datele de colectare înscrise în calendar trebuie respectate, astfel încât programul operatorului de salubritate să nu se decaleze și, de asemenea, pentru a se menține curățenia pe străzile municipiului“, spune Anca Băra, şef Birou Relaţii Publice în cadrul societăţii ECO-SAL.
Deşeurile se pot depozita gratuit şi la Centrul pentru preluarea separată a deșeurilor. Acesta este situat pe strada Gării, în imediata apropiere a stației de epurare a apei din municipiul Mediaş. „Amintim din nou faptul că ECO-SAL a înființat Centrul pentru preluarea separată a deșeurilor, care este pus la dispoziția cetățenilor medieșeni. Aceștia, cu un mijloc propriu de transport, pot veni și depozita gratuit orice tip de deșeu. Programul Centrului este non stop, iar acesta este localizat pe strada Gării, lângă Stația de epurare a apei“, mai spune Anca Băra.
    Trimite prin e-mail