vineri, 15 august 2014

Publicat la 8/15/2014 07:00:00 a.m. de Anonim

Job-uri atractive la K&S Mediaş ℗

Kromberg & Schubert este compania multinaţională care a investit în angajaţii săi şi în comunitate în cei aproape 10 ani de existenţă la Mediaş. Cu un număr mare de angajaţi, prin implementarea unor norme şi proceduri standard, prin implicarea permanentă în evenimentele importante din viaţa comunităţii, şi-a asigurat succesul şi recunoaşterea nu doar la nivel local, ci şi zonal. Nu este o noutate faptul că şi datorită tuturor angajaţilor care se implică şi se dedică în fiecare zi muncii lor din cadrul companiei, Kromberg & Schubert şi-a câştigat renumele pe care îl are astăzi. Angajaţii Kromberg & Schubert Mediaş, prin implicarea şi perseverenţa lor, au dovedit nu numai că ştiu, ci şi că reuşesc să facă performanţă într-un sistem care, bineînțeles, le oferă toate instrumentele necesare în acest sens.

Pentru noul proiect pe care Kromberg & Schubert Mediaş l-a primit la începutul anului - producerea cablajului integral pentru noul Audi A4, cei de la departamentul de Resurse Umane au început din timp dezvoltarea personalului existent la această oră pe poziţii cheie. Noua structură organizatorică presupune creşterea considerabilă a numărului de angajaţi, ceea ce implică şi creşterea numărului de şefi de echipă, controlori de calitate, primitori-distribuitori, traineri. Aceşti oameni urmează a fi aleşi atât dintre angajaţii companiei, cât şi dintre cei care în acest moment nu lucrează la Kromberg & Schubert, dar au experienţă în gestionare de personal, au cunoştinţe solide şi cunosc bine o limbă străină. 
Programul numit „Investim în oameni“ a fost gândit, în primul rând, în beneficiul angajaţilor acordându-le tuturor şansa de a demonstra că pot aduce un plus de valoare la nivel de echipă, departament şi companie, că sunt suficient de maturi şi de pregătiţi pentru a putea promova intern. „Investim în oameni“ înseamnă că, printr-o politică de personal bine gândită, compania caută în permanenţă talente, persoane valoroase cărora le oferă şansa de a  demonstra că sunt capabili şi pot performa în poziţii cheie. 
Ca prim pas, în ceea ce priveşte poziţiile de şefi de echipă, demonstrând înca o dată că promovarea şi dezvoltarea proprilor angajaţi este o politică de referinţă la K&S, vor fi identificaţi şi incluşi în program angajaţi care au devenit specialişti în procesul de producţie, care reacţionează prompt la problemele de calitate, preiau sarcini din proprie iniţiativă, aduc propuneri de îmbunătăţire, au încredere în forţele proprii şi primesc recomandări pozitive din partea superiorilor direcţi.

„Kromberg & Schubert este o companie puternică la nivel local și zonal. Prin oferirea unui număr mare de locuri de muncă, prin implementarea unor programe viabile de dezvoltare de personal, compania are o contribuţie extraordinară pe piaţa locală a forţei de muncă.“

Poziţiile sunt recrutate şi extern, candidaţii admişi urmând să parcurgă programe de dezvoltare şi formare care vor fi implementate şi desfăşurate în sesiuni repetate pe parcursul a 8-10 luni, începând cu iulie 2014. Cei care au experienţă în conducere de personal, sunt încrezători în forţele şi cunoştinţele proprii, cunosc o limbă străină pot depune aplicațiile la sediul companiei Kromberg & Schubert Mediaș din Șoseaua Sibiului 186 sau pot trimite CV-urile la adresa cariere@ksro-me.kroschu.com, urmând ca în scurt timp să fie contactați de către departamentul de Resurse Umane. În urma unei testări, aceia care dovedesc că au abilităţi de lider şi cunoştinţe de gestionare de personal vor fi selectaţi pentru a intra în acest program de învăţare menit să îi dezvolte profesional.


    Trimite prin e-mail