miercuri, 20 august 2014

Publicat la 8/20/2014 11:21:00 a.m. de Redacţie

Gaziștii au început pregătirea


Lotul echipei de baschet Gaz Metan s-a reunit, la sfârşitul săptămânii trecute, la Mediaş. Pe parcursul acestei săptămâni vor mai ajunge la Mediaş încă doi jucători care evoluează pe poziţiile 4 şi 5.

Ovidiu TELEABĂ
Deocamdată, opt baschetbalişti au început pregătirea pentru noul sezon competiţional sub comanda tehnicianului Ovidiu Teleabă. Aceştia sunt Gediminas Navickas, Doug Plumb, Niksa Nikolic, Florin Popa, Ciprian Mihai, Mihai Gavrilă, Vlad Solopa și Horia Cristian. De la reunire au lipsit Aliaksandar Pusthvar și Cătălin Funar. Pivotul din Belarus este angrenat în preliminariile EuroBasket 2015 alături de naționala ţării sale, în timp ce jucătorul român este accidentat. 
Pentru început, se va pune accent pe pregătirea fizică a jucătorilor, iar ulterior sunt programate mai multe meciuri de verificare, dar şi un turneu internaţional la Mediaş în prima jumătate a lunii septembrie. „Am început pregătirea în aer liber, am făcut primul antrenament pe stadion. Al zecelea jucător care este sub contract cu noi, Pustahvar, reprezintă Belarusul în preliminariile pentru Campionatul European și se va alătura mai târziu lotului nostru. Săptămânile viitoare vom continua pregătirea la Mediaș. Vom alterna antrenamentele atât în sală, cât și în aer liber. O să punem accent pe pregătirea fizică în această primă perioadă de pregătire, după care vor urma câteva meciuri de verificare la Mediaș. Ne-am propus să facem, în perioada 11-12 septembrie, un turneu internațional la Mediaș, iar între timp sper să mai reuşim să jucăm câteva meciuri amicale cu echipe din România“, a precizat tehnicianul Ovidiu Teleabă. (A. P.)
    Trimite prin e-mail