vineri, 29 august 2014

Publicat la 8/29/2014 01:42:00 p.m. de Anonim

Cristi Dulca: "Trebuie să muncim mai mult. Suntem o echipă tânără, fără experienţă"

Fotbaliștii Gazului Metan au pierdut cu scorul de 4-1 partida susţinută în deplasare cu CFR Cluj. Astăzi, Gaz Metan va întâlni pe teren propriu Pandurii Târgu-Jiu.


Autor: Alex PÎNTEA

La Cluj, alb-negrii au condus prin golul lui Ciprian Petre, însă s-au văzut egalaţi până la pauză. În repriza a doua, gaziştii au mai primit trei goluri şi l-au pierdut pe fundaşul Sergiu Muth, care a fost eliminat după un fault dur. 

Dominaţi de CFR

Mediașul a reuşit să deschidă scorul la Cluj în minutul 16. După o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, mingea a ajuns la marginea careului la Ciprian Petre, care a trimis cu latul la colţul lung pentru 1-0. Egalarea a venit tot în urma unui corner. Larie a trimis o lovitură de cap, Pleşca a respins în faţă, iar Guima pe fază a trimis mingea în poartă.La doar şapte minute de la reluarea jocului, CFR a trecut în avantaj, prin golul lui Larie. În minutul 67, oaspeţii au marcat din nou din lovitură de pedeapsă. Fundaşul Lorand Szilagyi a atins mingea cu mâna în careul de 16 metri, centralul a indicat punctul cu var și Tade a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 76, și Gaz Metan a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, însă Aymen Tahar a ratat. În minutul 85, scorul a luat proporţii, după ce acelaşi Tade a înscris din faţa porţii goale.

Scor meritat

La finalul partidei pierdute pe terenul CFR-ului, tehnicianul alb-negrilor a admis că formaţia gazdă a fost mai bună. Cristian Dulca a explicat că alb-negrii trebuie să muncească mai mult şi să îşi revină foarte repede. “Am pierdut contra unei echipe foarte bune. Am început bine meciul, dar CFR-ul a meritat victoria. Trebuie să muncim mai mult, să corectăm greşelile făcute. Am jucat mai slab azi, sper să ne revenim şi să fim mai pragmatici. Suntem o echipă tânără, fără experienţă. Nu mi-a plăcut arbitrajul, dar nu a influenţat rezultatul”, a comentat Cristi Dulca.

Meci cu Pandurii

Gaz Metan va deschide runda cu numărul 6 a Ligii I. Diseară, alb-negrii vor juca la Mediaş cu Pandurii Târgu-Jiu, o formaţie care nu a câştigat niciun joc până acum, având trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri.
    Trimite prin e-mail