vineri, 29 august 2014

Publicat la 8/29/2014 02:16:00 p.m. de Anonim

Administrator pentru Gospodăria Comunală

Operatorul local de drumuri, Gospodăria Comunală, se află oficial în insolvenţă, iar de la începutul acestei săptămâni are şi un administrator special.


Autor: Alex PÎNTEA

Este vorba despre Lavinia Panu, cea care ocupă şi funcţia de director al societăţii. În perioada imediat următoare, va fi organizată o întâlnire cu toţi creditorii şi se va vota planul de reorganizare. 
Consiliul Local Mediaş a aprobat, în şedinţa de luni după-amiază, numirea unui administrator special la Gospodăria Comunală. Cu zece voturi pentru, şase abţineri şi un vot împotrivă, a fost numită în această funcţie Lavinia Panu. Datoriile societății urmează să fie reeşalonate. „S-a depus dosarul de reorganizare prin insolvenţă, acesta a fost aprobat şi sigur că acum urmează nişte proceduri. Prima dintre acestea a fost aceea de a se desemna un administrator special al societăţii. Ulterior, va fi convocată adunarea generală a creditorilor şi se va aproba planul de reorganizare. În aceste condiţii, eu spun că, într-o perioadă de doi ani de zile, Gospodăria Comunală ar putea să se revigoreze şi să scape de datorii. Prin această procedură, datoriile pe care societatea le are vor fi reeşalonate, iar Gospodăria va putea lucra fără presiune. Până acum problema a fost că toate veniturile realizate mergeau ori către Administraţia Finanţelor Publice, ori către executori, ori către creditori”, a explicat primarul Teodor Neamţu.
    Trimite prin e-mail