luni, 7 iulie 2014

Poliția Locală pune obiectivele pe vandali. Neamțu: "Distrugerile de pe domeniul public trebuie oprite!"


Noul sistem de supraveghere video din cel mai mare cartier al Mediașului s-ar putea dovedi o investiție utilă.

Aproximativ 38.500 de lei a cheltuit municipalitatea pentru a putea monitoriza parcul din Vitrometan. Patru camere video transmit imagini în direct către dispeceratul Poliției Locale. Iar rezultatele încep să apară. Aparatul de pe strada Calafat a surprins, în noaptea de 2 spre 3 iulie, un grup de cinci tineri care distrugeau o masă de șah amplasată în parc. "Pe baza imaginilor înregistrate, Poliția Locală va întreprinde măsurile care se impun pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate de pagubele produse la mobilierul amplasat în parc și se vor lua măsurile legale care se impun. Potrivit prevederilor art. 5 din HCL nr. 166/2009 privind gospodărirea municipiului Mediaș, persoanele care degradează sau deteriorează mobilier urban sau orice alte asemenea dotări de pe domeniul public se sancționează cu amendă de la 1.000 lei până la 1.500 lei și, totodată, vor suporta contravaloarea pagubelor produse. Distrugerile de pe domeniul public trebuie oprite!", spune primarul Teodor Neamțu. (A. L.)

Un comentariu:

  1. neatza , te ai trezit domnule primar . asta trebuia facut de mult !!!!!!!!!!! unde sunt politistii comunitari ??????? este invazie de ``tigani `` in vitro sunt peste tot la toate cosurile de gunoi !!!!!!!!!!!!!!!!!! dar daca ne gandim bine : cum sa-i amendati pt distrugeriile pe care le fac ca doar sunt oamenii care te au VOTAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea pentru conţinutul mesajului vă aparţine. Comentariile care conţin expresii vulgare, injurioase, incită la ură, violenţă sau nerespectarea legii nu vor fi acceptate.