marți, 10 iunie 2014

Publicat la 6/10/2014 11:26:00 a.m. de Anonim

Kromberg & Schubert: 3.000 de locuri de muncă și o nouă hală de producție

Proiectul nou înseamnă o provocare pentru fiecare dintre angajații Kromberg & Schubert, dar, în același timp, reprezintă o veste deosebit de bună pentru comunitate, pentru economia orașului și a zonei de nord a județului Sibiu.


Autor: Aurelian LUNGU

La jumătatea anului viitor, compania va avea peste 3.000 de lucrători, redevenind cel mai mare angajator din județ, și o cifră de afaceri de 150 de milioane de euro, preconizează directorul general Ciprian Hanea.


Mutare treptată

În urmă cu câteva luni, Kromberg & Schubert anunța că se lucrează la o nouă hală de producție ce va avea o suprafață de 8.000 de metri pătrați. La sfârșitul anului trecut, concernul a hotărât ca pentru noul Audi A4 cablul integral să se producă la filiala de la Mediaș. Drept urmare, pentru proiectele pe care Kromberg & Schubert le avea deja în derulare, cablajele se vor produce în noua hală. Încă de la sfârșitul lunii aprilie au fost mutate în hala nouă anumite benzi de producție conform planificării existente, urmând ca în următoarele luni să fie mutate și celelalte benzi ale proiectelor Audi B8, Volkswagen Golf și Amarok. 


Proiect important

Pentru întregul an 2014 s-au stabilit termene clare ce trebuie respectate întocmai pentru a putea implementa cu succes noul proiect. Până acum, totul s-a desfășurat conform termenelor, primul succes important înregistrat fiind terminarea la timp a construcției acestei impresionante hale de producție. „Proiectul primit este unul extrem de important pentru noi și înseamnă recunoașterea pe care Kromberg & Schubert Mediaș a primit-o la nivel de concern. Prin aceea că unul dintre cei mai importanți și vechi clienți ai noștri - Audi, își dorește ca la noi, la Kromberg & Schubert Mediaș să se realizeze cablajul pentru modelul de Audi A4 ce va fi recent lansat - înseamnă mult pentru noi și ne obligă enorm. Estimăm că la jumătatea anului viitor vom avea peste 3.500 de angajați, redevenind cel mai mare angajator din județ. În plus, cifra de afaceri a companiei va atinge 150.000.000 de euro. Noi trebuie să fim în continuare foarte buni și să producem cablaje de o calitate superioară, să fim responsabili și conștienți de valoarea muncii noastre“, ne-a declarat Ciprian Hanea, director general la Kromberg & Schubert Mediaș.


Spirit de echipă

Treptat, în hala veche va începe montarea liniilor pentru noul proiect și pentru producerea efectivă a cablajelor integrale. Vor fi 12 benzi mari de producție pe care vor fi asamblate modulele realizându-se, astfel, întreg cablajul care traversează mașina. În plus, pe lângă procesele speciale existente deja, se fac pregătiri pentru optimizarea procesului de injecție mase plastice și instrucțiuni specifice pentru lucrul cu fire din aluminiu.
Toate departamentele sunt implicate în gestionarea acestor procese, conștienți fiind că doar lucrând în echipă și unitar se pot implementa toate aceste schimbări fără a afecta calitatea procesului de producție. Acest lucru implică existența unei planificări riguroase, urmărirea realizării fiecărei etape, verificarea și confirmarea din punct de vedere calitativ, dezvoltarea proceselor, dar și a angajaților. 


Perspective

În următorii doi ani, celor peste 2.000 de angajați care lucrează acum la Kromberg & Schubert li se vor mai alătura încă aproximativ 1.500 de oameni. Începând cu luna iulie și până la sfârșitul anului 2014 se vor angaja oamenii care să asigure baza pentru noul proiect. În 2015 și 2016 vor continua angajările pentru a se asigura necesarul de personal pentru tot ceea ce înseamnă desfășurarea în condiții optime a tuturor proceselor din producție. În plus, angajații Kromberg & Schubert, indiferent de vechimea lor în companie, dar serioși, responsabili și cu potențial vor fi dezvoltați pentru a ocupa poziții cheie în companie. 


Selecție în desfășurare

Interviurile de angajare se desfășoară în fiecare zi de luni și de miercuri la ora 9.00. Toți cei interesați să se angajeze la Kromberg & Schubert sunt așteptați la sediul din Șoseaua Sibiului, nr. 186, pentru a da un test, a susține un interviu și o probă practică. Toate acestea au menirea de a asigura oameni responsabili, conștiincioși și cu un minimum de cunoștințe necesare pentru a se putea adapta condițiilor impuse de către companie, explică reprezentanții Kromberg & Schubert Mediaș.
    Trimite prin e-mail