miercuri, 7 mai 2014

Publicat la 5/07/2014 05:04:00 p.m. de Anonim

Competiție de minifotbal pentru copii

„Cupa Primăverii“ la minifotbal şi-a desemnat, la sfârşitul săptămânii trecute, câştigătorii. Micii fotbalişti s-au întrecut pe unul dintre terenurile bazei sportive Gaz Metan.

Competiţia a fost câştigată de Clubul Sportiv Atletic Mediaş, pe treapta a doua a podiumului a urcat echipa Gazului Metan, Clubul Sportiv Școlar Mediaş s-a clasat pe poziţia a treia, iar Clubul Sportiv Sparta, pe locul al patrulea. „Au fost solicitaţi pentru participarea la această competiţie copiii de 11-12 ani de la cele patru cluburi existente la ora actuală în oraşul nostru. Ne bucurăm că au participat în număr mare, ca dovadă a faptului că încă sunt speranţe pentru viitor în ceea, ce priveşte practicarea fotbalului. Am văzut că sunt copii dornici de joc, de fotbal, de sport în general, copii care să facă paşi spre performanţă“, a explicat antrenorul Ioan Pănăzan.
Competiţia a reunit la start patru echipe formate din copii cu vârste de 11 sau 12 ani şi a fost organizată de către deputatul social-democrat Gheorghe Roman. „Cupa Primăverii“ la minifotbal și-a propus să devină o manifestare sportivă de masă, cu caracter permanent, iar organizatorii se gândesc la dezvoltarea competiţiei prin implicarea unui număr cât mai mare de echipe din afara Mediaşului. (A. L.)
    Trimite prin e-mail