marți, 22 aprilie 2014

Publicat la 4/22/2014 03:37:00 p.m. de Anonim

Copșa Mică și alte trei localități rămân o zi întreagă fără gaze naturale


Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat, mâine, în localitățile Copșa Mică, Târnăvioara, Valea Viilor și Motiș. "Pentru efectuarea unor lucrări specifice în sistemul de transport a gazelor naturale de către compania Transgaz S.A., E.ON Gaz Distribuție este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localitățile Copșa Mică, Târnăvioara, Valea Viilor și Motiș din județul Sibiu, în cursul zilei de miercuri, 23 aprilie a.c., începând cu ora 9.00", anunță Departamentul Comunicare Corporatistă din cadrul E.ON România.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.
"Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute", au mai precizat reprezentanții E.ON.


În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON Gaz Distribuție la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Romtelecom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).
    Trimite prin e-mail